Κλειστοί οι Δήμοι…

23/9/2013

Κλειστοί οι Δήμοι…

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με 48ωρη απεργία σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου προχωράει η ΠΟΕ – ΟΤΑ που συνεχίζει, διαχωρίζοντας κατά το ήμισυ τη θέση της από την ΑΔΕΔΥ (εξήγγειλε 48ωρη για την Τρίτη και την Τετάρτη). Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος ζήτησε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ να μετακινήσει την 48ωρη τη Δευτέρα (λόγω της ένταξης σε διαθεσιμότητα 3.000 δημοτικών αστυνομικών) και την Τρίτη, ωστόσο η πρόταση του απορρίφθηκε. Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ – ΟΤΑ δεν αποσαφηνίζει αν θα συμμετάσχει στην απεργία της ΑΔΕΔΥ και την Τετάρτη. Αν γίνει αυτό τότε οι δήμοι θα παραμείνουν κλειστοί και την Τετάρτη.

Η απεργία της ΑΔΕΔΥ

 

Όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της δύναμης του Νομαρχιακού Τμήματος Χίου της ΑΔΕΔΥ στηρίζουν τη 48ώρη απεργία Τρίτη και Τέταρτη 23-24 Σεπτέμβρη 2013 του να κάνουν δική τους υπόθεση τον απεργιακό αγώνα. Η ετοιμότητα, η ενεργοποίηση και ο καθορισμός του συνδικαλιστικού περιεχομένου κάθε πρωτοβάθμιου σωματείου στην κλιμάκωση του αγώνα αποτελούν στοιχεία αποτελεσματικότητας – οργάνωσης των εργαζομένων, μαζικοποίησης του αγώνα τους, συντονισμού τους με όλο το δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

Στήριξη στους ίδιους

Στην προαναγγελία ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα στηρίξει τους δημάρχους που στήριξε και στις προηγούμενες εκλογές, προχώρησε ο Φώτης Κουβέλης ανοίγοντας τη διήμερη συνεδρίαση της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ. Αναφορικά με τις περιφέρειες είπε ότι θα επιδιώξει προοδευτικές συνεργασίες με φερέγγυα πρόσωπα, ενώ στο πλαίσιο αυτό ζήτησε ευρύτερη συμπαράταξη τόσο για τις περιφέρειες όσο και για τους δήμους. Υπενθυμίζεται ότι η ΔΗΜΑΡ είχε στηρίξει μεταξύ άλλων του δημάρχους που συγκροτούν την «Κίνηση των 5», δηλαδή, τους: Γ. Καμίνη, Γ. Μπουτάρη, Γ. Δημαρά, Π. Σκοτινιώτη και Φ. Φίλιο.  

Αιμορραγία Χρυσής Αυγής…

Οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ αλλά και μείωση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis η οποία διεξήχθη μετά  τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση που δημοσιεύει το «Έθνος της Κυριακής» ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει 19,8% στην πρόθεση ψήφου (28,7% στην εκτίμηση), η ΝΔ 19,6 % (28,3%), η Χρυσή Αυγή που χάνει μιάμιση μονάδα, 7,8% (11,2%), το ΠΑΣΟΚ 7% (4,8%), το ΚΚΕ 4,6% (6,7%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,6% (5,2%), η ΔΗΜΑΡ 3,2% (4,7%), οι Οικολόγοι 2,1% (3,1%), το «Άλλο κόμμα» 3,6% (5,1%), ενώ ιδιαίτερα υψηλό είναι το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου που φτάνει το 30,9%.

pregnancy in weeks late abortion back alley abortions
symptoms of chlamydia gonorrhea treatment stds symptoms
cvs discounts click cvs online shopping
spy on a cell phone free blog.bjorback.com how to find gps location of phone
abortion process link abortion clinic san diego
lilly cialis coupon prescription transfer coupon drug prescription card
Αρxείο Στηλών: