-60% ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

«Αρσενικό» το 2010

5/1/2010


ΕΝΑ αγοράκι βάρους 4,380 κιλών, δεύτερο παιδί της οικογένειας του Γιώργου Λύκου και της Ειρήνης Κουτρή, έκανε ποδαρικό στις γεννήσεις του 2010 στη Χίο. Το πρώτο μωρό του 2010 στο νησί μας γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό ανήμερα την πρωτοχρονιά στις 3 παρά δέκα το απόγευμα στην κλινική «Ελευθώ» του Γιάννη Αργυρούδη με γυναικολόγο τον Παντελή Κάργατζη.

Η ευτυχής μητέρα δήλωσε στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» όταν πληροφορήθηκε ότι το παιδί της είναι το πρώτο για τη νέα χρονιά: «Το ήθελα το παιδί μου να γεννηθεί με τον καινούριο χρόνο αλλά δεν το επεδίωκα να είναι το πρώτο. Νιώθω πολύ χαρούμενη που είναι το πρώτο παιδί του 2010, μου αρέσει πολύ, πιστεύω ότι θα είναι τυχερό πολύ». Η ευχή της για τη νέα χρονιά που συνοδεύει τη γέννηση του παιδιού της είναι: «Να υπάρχει υγεία γιατί το 2010 θα είναι μια δύσκολη χρονιά, δυσκολότερη από το 2009». Όσο για το γιο της ονειρεύεται να τον καμαρώσει όπως «αυτός επιθυμεί στη ζωή του. Να είναι ευτυχισμένος και εγώ να τον καμαρώνω…».
Ευτυχής δήλωσε και ο μαιευτήρας - γυναικολόγος Παντελής Κάργατζης που είχε την ευθύνη για τον τοκετό. Όπως κάθε γέννα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία και η αίσια έκβασή της δίνει χαρά στο γιατρό, πόσω μάλλον που μαζί με τη γέννηση του καινούργιου χρόνου γεννήθηκε ένα παιδί. Ο κ. Κάργατζης ευχήθηκε στο παιδί να είναι καλότυχο και στους γονείς του να το καμαρώνουν.
Ευχές στο νεογέννητο και τους γονείς του έδωσε και ο ιδιοκτήτης της κλινικής «ΕΛΕΥΘΩ» ο Γιάννης Αργυρούδης, ο οποίος απαντώντας στο ερώτημα για τον αριθμό των γεννήσεων στο νησί μας είπε: «Το 1980, όταν ξεκίνησε η δραστηριότητα της κλινικής, είχαμε 1.200 γεννήσεις το χρόνο, το 2009 είχαμε κάτω από 500. Υπάρχει μεγάλη υπογονιμότητα αν σκεφτούμε ότι από τις 500 γεννήσεις το 20-22% είναι Αλβανοί οι οποίοι έχουν γίνει πλέον συντοπίτες μας. Τα 2-3 τελευταία χρόνια ο αριθμός των γεννήσεων έχει σταθεροποιηθεί στις 450-480 το χρόνο εκ των οποίων περίπου οι 350 είναι Χιωτών. Γενικά υπάρχει πρόβλημα γήρανσης του πληθυσμού».
Αγόρι ήταν και το δεύτερο παιδί του 2010 που γεννήθηκε στο «Σκυλίτσειο» το πρωί της δεύτερης μέρας του Ιανουαρίου. Το παιδί της Αλίου Εριόλα και του Ολτζέρτ, βάρους 3,300 κιλών γεννήθηκε εκτάκτως με καισαρική στην οποία παραβρέθηκαν οι μαιευτήρες γυναικολόγοι κ.κ. Μιχαηλίδης και Φωτεινός. Τη σκυτάλη των πρώτων γεννήσεων του 2010 στο «Σκυλίτσειο» πήραν δίδυμα κορίτσια και ακολούθησε ένα ακόμη κοριτσάκι, όλα βιαστικά να γεννηθούν εξ ου και πρόωρα.
Ευγ. Κ.

 

little sex stories free adult erotic stories online bdsm gay sex stories
reason why husband cheat infidelity signs My husband cheated on me
abortion clinics in dallas tell my story how many weeks pregnant to have an abortion