«ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ»

«Δεν είμαστε Μουσουλμάνοι»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΒΛΕΠΕΙ ΞΑΝΑ «ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ»

24/6/2009


Τον είδαμε στο περιθώριο της εκδήλωσης για τον αείμνηστο Μητροπολίτη Χίου Ιωακείμ Στρουμπή. Ο παπά - Γιώργης Κωνσταντίνου δεν αποφεύγει, όπως απέφευγε ο Μητροπολίτης, την παρουσία του στην εκδήλωση να μιλήσει ξεκάθαρα για όλα, ερμηνεύοντας ως ηρεμία πριν τη θύελλα την ύφεση, που τουλάχιστον φαινομενικά, παρατηρείται στους κόλπους της τοπικής εκκλησίας.
Δεν είμαστε υπέρ κανενός πολέμου, λέει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών, όμως μερικοί νομίζουν ότι είναι πάνω απ' τους νόμους, τους το ξεκαθαρίζουμε για άλλη μια φορά, πάνω απ' το νόμο δεν είναι κανείς (σ.σ.: το μαρτυρεί άλλωστε η φιλοξενία του πρώην Αττικής στον Κορυδαλλό...).
Είμαστε νόμιμος Σύνδεσμος, αναγνωρισμένος από την πολιτεία. Ε, επτά μήνες τώρα ο Μητροπολίτης απαξιεί να μας συναντήσει! Έλεος, δεν είμαστε Μουσουλμάνοι, ομόθρησκοι είμαστε και ομοεθνείς (σ.σ.: ο διάλογος πάντως μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων είναι σε καλύτερα επίπεδα...). Εφόσον λοιπόν δεν μπορούμε να τα πούμε κατ' ιδίαν, ξεκαθαρίζει ο παπά - Κωνσταντίνου, δε μένει παρά να τα πούμε στους πιστούς στο λαό.
Αυτή την περίοδο έγινε μία πλήρωση κενής ενοριακής θέσης στην Ελάτα και μία στο Θολοποτάμι, δεν έχουμε τίποτα με τους συναδέλφους αλλά και εκείνοι πρέπει να γνωρίζουν και όλοι μας ότι η νομοθεσία δεν μπορεί να παραβιάζεται από κανέναν Δεσπότη.
Έγινε ανακήρυξη των κενών ενοριών; Έγινε προκήρυξη των νέων θέσεων; Έγιναν χειροτονίες με σωστό τρόπο; Δυστυχώς, δεν έγινε τίποτα απ' όλα αυτά.
Ο παπά - Κωνσταντίνου, εμφανώς προβληματισμένος και ενώ είναι φανερό ότι εκπέμπει σε άλλο μήκος κύματος, καταλήγει: «Όσοι θέλουν να περάσουν ότι μεταξύ μας οι ιερείς τρωγόμαστε υπηρετούν το κακό. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, όλοι υπηρετούμε το Θεό αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ζούμε μέσα στην κοινωνία που διέπεται από νόμους και οι νόμοι τηρούνται από όλους. Σκέφτεστε ένα νέο άνθρωπο που θέλει να υπηρετήσει το Θεό και βλέπει όλη αυτή την αυθαιρεσία γύρω του; Ε, εμείς την κάθε αυθαιρεσία δεν μπορούμε να την ανεχτούμε άλλο».

my girlfriend cheated on me with another girl nexwebsites.com i love my girlfriend but i want to cheat
reason why husband cheat open My husband cheated on me
walgreens photo print link walgreens online coupon codes
cvs discounts click cvs online shopping
discount prescription card link free discount prescription cards
lilly cialis coupon blog.keylink.rs drug prescription card