Ο Γιάννης Μακριδάκης τιμήθηκε

ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΔΑΦΝΗ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

14/9/2009


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, σε πολυτελές ξενοδοχείο του Τσεσμέ, η εκδήλωση του Ελληνοτουρκικού Σωματείου «Δάφνη» και του εκδοτικού οίκου Şenocak.
Το σωματείο «Δάφνη» ξεκίνησε τη δράση του από την Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα το 2001. Είναι η πρώτη σημαντική μη-κυβερνητική οργάνωση που ιδρύθηκε με στόχο την ενίσχυση των δεσμών φιλίας και την ενθάρρυνση της ανάπτυξης πολιτιστικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των δύο λαών.
Ο οίκος Şenocak έχει εκδώσει, μεταξύ άλλων, το βιβλίο του Γιάννη Μακριδάκη «Ανάμισης ντενεκές» στα τουρκικά καθώς και την «Προφητεία» της Nihan Azizlerli, ένα μυθιστόρημα με φόντο τη βυζαντινή Κωνσταντινούπολη. Μετά τη σύντομη ομιλία του εκδότη Bűlent Şenocak και την εκτενή αναφορά στους έλληνες φίλους του, οι δύο συγγραφείς τιμήθηκαν από τη «Δάφνη» και αφιέρωσαν βιβλία στους προσκεκλημένους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Έλληνες από την Κωνσταντινούπολη και τη Χίο, πολλοί Τούρκοι, ενώ το γεγονός καλύφθηκε δημοσιογραφικά. Ακολούθησε δείπνο και μεταμεσονύκτια έξοδος στα Αλάτσατα.
 

pregnancy in weeks west-bot.com back alley abortions
my wife cheated on me now what do i do blog.whitsunsystems.com cheat on your wife website
my girlfriend cheated on me with another girl nexwebsites.com i love my girlfriend but i want to cheat
dream that i cheated on my boyfriend go did my boyfriend cheat
women who cheat with married men read why women cheat in relationships