Λαϊκή Συσπείρωση: ΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ: ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

22/3/2014


 
Ο κ. Γανιάρης ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια στηρίζει οικονομικά το Κέντρο Πρόληψης της Χίου με 10.000 ευρώ, αποσιωπώντας ότι χρειάστηκε να καταγγελθεί η τακτική της Περιφέρειας και του ίδιου ως προς τις υποχρεώσεις τους προς το Κέντρο Πρόληψης, μέσω συνέντευξης Τύπου και ανακοίνωσης του Δ.Σ. του Κέντρου, μέσω ανακοίνωσης της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία και έθεσε το θέμα και στο Περιφ. Συμβούλιο, όπου επιτέλους δήλωσε ότι θα δώσει το ως άνω ποσό και χώρο για τη στέγαση του Κέντρου Πρόληψης.
Αποκρύπτει επίσης ότι αυτή η επιχορήγηση είναι πολύ μικρότερη από τη συμβατική υποχρέωση της αντιπεριφέρειας ως ιδρυτικού μέλους του Κέντρου που προσεγγίζει τα 50.000 ευρώ. Η δήθεν ανέχεια πόρων που επικαλείται είναι και αποτέλεσμα της πολιτικής τους, που για να μη θίξουν τη συγκυβέρνηση ανέχονται αυτή την ένδεια πόρων, αλλά και της πολιτικής του να ξοδεύουν σε φιέστες και έργα βιτρίνας.
Από την άλλη η Δημοτική αρχή Χίου έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της, ως συνήθως, τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Λαγκάδας και της Συκιάδας για το χαράτσι του ΕΕΤΑ και τους λανθασμένους συντελεστές, την ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Λαγκάδας, την αίτηση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που ζητούσαν να μπει το θέμα στο δημοτικό Συμβούλιο.
Αρκέστηκε στο να κάνει ανακοινώσεις ο Δήμαρχος στην αρχή της διαδικασίας. Ανακοινώσεις όπως αυτές που μπέρδευαν τον ΤΑΠ με το ΕΕΤΑ! Αυτός είναι ο σεβασμός της προς το λαό και τα αντιπροσωπευτικά του όργανα.
Σε κάθε περίπτωση εμείς θα επιμείνουμε το θέμα να συζητηθεί για αυτό και καλούμε τον κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί και να επιβάλλει τη θέληση του λαϊκού παράγοντα και όχι τα τερτίπια της δημοτικής αρχής.
Ο λαός μας ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας απαντήσει ανάλογα στην κοροϊδία που υφίσταται.
 
21-3-2014

    

symptoms of chlamydia parentpower.com stds symptoms
women who cheat on husbands scottdangelo.com women who cheat on husbands
marriage counselor joke classic adult jokes jokes stories humor funny guitar-frets.com adult stories anal
abortion clinics in dallas go how many weeks pregnant to have an abortion
abortion at 16 weeks dilation and curettage abortion how to terminate a pregnancy naturally