Π. Καρασούλη: Εθνική εορτή 25ης Μαρτίου 2014

22/3/2014


 
Χαιρετώ τη γιορτή της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας ύστερα από πολύχρονο τουρκικό ζυγό, και παραθέτω παρακάτω τα λόγια του ήρωα της επανάστασης του ‘21, στρατηγού Γιάννη  Μακρυγιάννη, παρμένα από τα απομνημονεύματά του, σημάδι αντίστασης και αισιοδοξίας στη σημερινή αιχμάλωτη γενιά.
«...ένα πράγμα με παρακινεί και μένα να γράφω, λέγει ο στρατηγός Μακρυγιάννης –ότι τούτη την Πατρίδα την έχουμε όλοι μαζί και σοφοί και αμαθείς και πλούσιοι και φτωχοί και πολιτικοί και στρατιωτικοί και  οι πλέον μικρότεροι άνθρωποι. Έγραψα γυμνή την αλήθεια να ιδούνε όλοι οι Έλληνες και να μπαίνουν σε φιλοτιμία και τα παιδιά μας να λένε «έχουμε αγώνες πατρικούς, έχουμε θυσίες.»
Εκεί πούφκιαχνα τις θέσεις εις τους Μύλους (κοντά στο Ναύπλιο) ήρθε ο Ντέρνυς να με ιδή. Μου λέγει. «Τι κάνεις αυτού; Αυτές οι θέσεις είναι αδύνατες. Τι πόλεμον θα κάνετε με τον Μπραΐμη αυτού;» Του λέγω, «είναι αδύνατες οι θέσεις κι εμείς, όμως είναι δυνατός ο θεός όπου μας προστατεύει. Και θα δείξομεν την τύχη μας σ’ αυτές τις θέσεις τις αδύνατες. Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος του Μπραΐμη, παρηγοριόμαστε μ’ ένα τρόπον, ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν. Κι όταν κάνουν αυτήνη την απόφασιν, λίγες φορές ΧΑΝΟΥΝ και ΠΟΛΛΕΣ κερδίζουν.»...
 

Υστ.: Εμπρός κι εσύ τωρινή γενιά δέσμια της Τρόικας και των γερμανών τοκογλύφων, σπάσε τις αλυσίδες και φέρε τη Λευτεριά.  Μάρτιος 2014. Παναγ. Καρασούλης. 

chlamydia men phuckedporn.com antibiotics to treat chlamydia
spy on a cell phone free blog.bjorback.com how to find gps location of phone
how many abortions a year abortion types where to get an abortion