Δεκτή η αίτηση της 50χρονης

Αποφυλακίζεται με εγγύηση κατηγορούμενη στην υπόθεση του Οίκου Ναύτου

21/3/2014


Αποφυλακίζεται με την επιβολή περιοριστικών όρων η θεωρούμενη βασική κατηγορουμένη στην υπόθεση της απάτης σε βάρος του «Οίκου του Ναύτου», υπάλληλος του Ταμείου που είναι αποσπασμένη στο υπουργείο Παιδείας.
Με διάταξή του ο ανακριτής της υπόθεσης έκανε δεκτή την αίτηση της 50χρονης κατηγορουμένης υπαλλήλου που θεωρείται ότι οργάνωσε το σχέδιο σε βάρος του Ταμείου και αντικαθιστά την προσωρινή της κράτηση με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα ενώ της επιβάλει και χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ.
Για την υπόθεση πλέον παραμένει κρατούμενη μία από τους έξι κατηγορούμενους, υπάλληλος του Οίκου Ναύτου, καθώς εκτός φυλακής με την επιβολή περιοριστικών όρων βρίσκεται και ο κατηγορούμενος οικονομικός διευθυντής του ταμείου.
Η υπόθεση με το ταμείο των Ναυτικών έφθασε στην Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία, στα τέλη Σεπτεμβρίου, του ιδιοκτήτη 5 ιδιωτικών κλινικών της Αττικής στους Εισαγγελείς Διαφθοράς ότι υπάλληλοι του Οίκου Ναύτου του ζήτησαν να πληρωθεί εκ νέου για υπηρεσίες για τις οποίες ήδη είχε εξοφληθεί από το Ταμείο με ποσό 1.153.000 ευρώ.
Οι κατηγορούμενοι υπάλληλοι, σύμφωνα με τον κλινικάρχη, του πρότειναν να του καταβάλουν εκ νέου το ποσό για τα ίδια εξοφλημένα παραστατικά έγγραφα με όφελος δικό του το 50% του ποσού ενώ οι ίδιοι θα μοιράζονταν το υπόλοιπο ποσό.
Οι καταγγελίες είχαν οδηγήσει σε αστυνομική επιχείρηση παρουσία του επίκουρου Οικονομικού Εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση που οδήγησε στην επ΄αυτοφώρω σύλληψη των εμπλεκομένων σε ραντεβού που είχε κλειστεί για να εισπράξουν 205.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη των κλινικών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

    

picture of hiv rash jasonfollas.com early signs of aids
symptoms of chlamydia gonorrhea treatment stds symptoms
cheat on your wife website site wife cheated now what
has my boyfriend cheated on me quiz how to get your boyfriend to cheat on you i cheated on my boyfriend how to get him back
why do women cheat site married men that cheat
how many abortions a year abortion types where to get an abortion
cialis coupon click discount coupon for cialis