Διάκριση του Θάνου Παππά, πτυχιούχου του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων

20/3/2014


 
Το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Αιγαίου με την 13/14-3-2014 απόφαση του συγχαίρει τον Θάνο Παππά, απόφοιτο του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Συστημάτων και Προϊόντων για την βράβευση του στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) σε συνεργασία με τη Fiat. 
Ο Θάνος Παππάς το 2012 στο πλαίσιο της πρακτικής του σχεδίασε με την ομάδα Exarsis το Project D3 ένα όχημα πόλης για οδήγηση από ανθρώπους που κάνουν χρήση αναπηρικού αμαξιδίου για λογαριασμό της Korres Engineering. Φέτος,  συμμετείχε στο διαγωνισμό της Fiat με θέμα "Σχεδιάστε το Μέλλον της Προσβασιμότητας" και κέρδισε μια ξεχωριστή διάκριση και ένα μοναδικό έπαθλο. Είναι ένας από τους τρεις νικητές στο διεθνή διαγωνισμό Design, Future, Accessibility που προκήρυξε η FIATACEAΟ. Το βραβείο παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της FiatChryslerEMEA, κ. Roberto Giolito, στα στούντιο της FIAT στο Τορίνο.
Συγκεκριμένα, η συμμετοχή του Θάνου αφορούσε ένα ηλεκτροκίνητο όχημα πόλης, που στόχο έχει να εξισώσει τα άτομα με διαφόρων ειδών αναπηρίες, με όλους τους υπόλοιπους στο κομμάτι της οδήγησης και της αυτονομίας. Αυτό παρουσιάστηκε μέσω ενός ημιαυτόνομου συστήματος οδήγησης έτσι ώστε το όχημα να υποβοηθά τον χρήστη να οδηγεί με ασφάλεια ενώ διορθώνει πιθανά λάθη του.
Το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Αιγαίου συγχαίρει τον Θάνο Παππά για  την δημιουργική ερευνητική παρουσία του μαζί με τους Ευρωπαίους συναδέλφους του. Συγχαίρει, επίσης, το Τμήμα  Μηχανικών Σχεδίασης Συστημάτων και Προϊόντων για την σπουδαία διάκριση του πτυχιούχου του,

 Ο Θάνος Παππάς είναι άξιος πρεσβευτής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και υπόδειγμα αριστείας.  Επιτυχίες,  όπως η δική του,  αποδεικνύουν ότι οι νέοι άνθρωποι μπορούν και πρέπει να εξακολουθούν να ονειρεύονται και να εμπνέουν με το παράδειγμά τους την πανεπιστημιακή μας κοινότητα, προσπαθώντας πάντα για τα καλύτερα αποτελέσματα που επιστρέφουν στη κοινωνία. 

call spy go spyware phone tracking
women who cheat with married men why married men cheat why women cheat in relationships
little sex stories free adult erotic stories online bdsm gay sex stories
walgreens photo print link walgreens online coupon codes
weeks for pregnancy abortion laws in the us abortion clinic houston tx
how many abortions a year http://abortionpill-online.com where to get an abortion
free grocery store coupons read pharmacy discount cards
cialis coupon click discount coupon for cialis