Τα ΠΕΔΙα παίζει... με τα νεύρα των ασφαλισμένων

20/3/2014


 

ToΠρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας, το περιβόητο ΠΕΔΥ, έκανε σήμερα πρεμιέρα, όμως το τοπίο παραμένει θολό και οι ασφαλισμένοι – αυτό είναι το μόνο σίγουρο – και σήμερα δεν μπορούσαν να βρουν γιατρό στο κτήριο του ΙΚΑ, που στέγαζε στο ισόγειο τις υγειονομικές υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και προσεχώς θα στεγάζει του ΠΕΔΥ.
Το ζητούμενο βέβαια είναι στους τεράστιους χώρους του να υπάρχουν και γιατροί, όμως η Χίος δεν φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μόνο έξι γιατροί, από τους 19 που υπηρετούσαν πριν στον ΕΟΠΥΥ, κατέθεσαν ενδιαφέρον ένταξης στο ΠΕΔΥ.
Την παραπάνω πληροφορία επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο Ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ, ο παθολόγος Παντελής Βρουλής, που είναι ένας εκ των έξι, χωρίς όμως να είναι και απολύτως βέβαιος ότι θα παραμείνει στο ΠΕΔΥ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσύρει την αίτησή του.
Όπως είπε, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζει αίτηση επίσης έχουν καταθέσει οι Β. Νικολής (χειρούργος), Ν. Ταναϊνης (ορθοπεδικός),  Αγγ. Αργυρούδης (παιδίατρος) και Ελ. Καλλέργη (οδοντίατρος).
Στο μεταβατικό στάδιο λειτουργίας του πρωτοβάθμιου φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της στο Ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ και η Διευθύντρια Διοικητικών Υπαλλήλων ΙΚΑ Χίου, Αμαλία Κουκλινού, επισημαίνοντας ότι οι 10 υγειονομικοί υπάλληλοι, που το προηγούμενο διάστημα είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα (νοσηλεύτριες και μαίες) επέστρεψαν στη θέση τους από σήμερα, όμως προς το παρόν τελούν όλοι σε αναμονή, αφού ούτε σφραγίδες δεν υπάρχουν για το νέο φορέα.
Η γενική πληροφόρηση που υπάρχει, κι αυτή μέσω των ΜΜΕ, είναι ότι σε ένα 10ημερο θα μπορούν να εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι. Προς το παρόν πάντως εκείνοι του ΙΚΑ, λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στο πέρασμα από τον έναν φορέα στον άλλο, δεν μπορούν να καταθέσουν ούτε τα παραστατικά μικροβιολογικών αναλύσεων που έχουν κάνει στην υπηρεσία, για να λάβουν πίσω μέρος των χρημάτων που έχουν πληρώσει.

 

did my boyfriend cheated on me marcandela.com my boyfriend cheated now what
has my boyfriend cheated on me quiz allpaul.com i cheated on my boyfriend how to get him back
marriage affairs open wifes that cheat
why do women cheat link married men that cheat
reason why husband cheat link My husband cheated on me
reason why husband cheat faithwalker.org how many women cheat
marriage counselor joke classic adult jokes jokes stories humor funny gay sex stories gay erotic stories stories male fiction novels erotica adult stories anal
walgreens photo print link walgreens online coupon codes
how much is it for an abortion dilatation and curettage hysteroscopy how to end a pregnancy
free grocery store coupons read pharmacy discount cards