"Υδρία" και στη Χίο

20/3/2014


Το Ελληνικό Ίδρυμα Υγείας (Ε.Ι.Υ.), σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) του Υπουργείου Υγείας, διεξάγει το έργο: "ΥΔΡΙΑ: Πρόγραμμα και στοχευόμενη δράση για την υγεία και τη διατροφή του Ελληνικού πληθυσμού: ανάπτυξη και εφαρμογή μεθοδολογίας και αποτύπωση" . 
Το πρόγραμμα ΥΔΡΙΑ αποσκοπεί στην αποτύπωση της κατάστασης υγείας, των διατροφικών επιλογών και των συνηθειών διαβίωσης του πληθυσμού στην Ελλάδα με στόχο τη συμβολή στη βελτίωση των πολιτικών προαγωγής και προστασίας της Δημόσιας Υγείας.
 Στις 17 Ιουνίου 2013 ξεκίνησε η συλλογή δεδομένων, η οποία στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή αντιπροσωπευτικού δείγματος 4.000 ατόμων από όλες τις περιφέρειες της χώρας. Είναι πολύ σημαντικό το πρόγραμμα και οι στόχοι του να γίνουν ευρέως γνωστά, ώστε να ανταποκριθούν θετικά όσα άτομα προσκαλούνται να λάβουν μέρος. 
Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος, πρόκειται να διεξαχθεί ενημερωτική ημερίδα, τoΣάββατο 22 Μαρτίου 2014, στις 18:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Χίου (Λ. Δημοκρατίας 2).
 Η ιστοσελίδα του προγράμματος «ΥΔΡΙΑ» είναι η εξής: http://www.hydria-nhns.gr

women affairs site why men have affairs
married men dating how do i know if my wife cheated why do married men cheat on their wives
reason why husband cheat faithwalker.org how many women cheat
percentage of women who cheat read will my husband cheat again
walgreens photo print caribbeantransfers.com walgreens online coupon codes
how many abortions a year real life abortion stories where to get an abortion