Κ. Γαννιάρη: Αποχαιρετισμός στο Γιάννη Περρίκο

18/3/2014


Αγαπημένε Γιάννη, φίλε, συμμαθητή και συνεργάτη
 
Δύσκολη η στιγμή του αποχαιρετισμού, η στιγμή που σε αποχωριζόμαστε όλοι εμείς που για πολλά χρόνια ζήσαμε μαζί. Όλοι εμείς που συνεργαστήκαμε για μακρύ χρονικό διάστημα, που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε όλες τις πλευρές του πολυτάλαντου χαρακτήρα σου.
Για την πολύπλευρη προσφορά σου στις κοινές υποθέσεις, για το συγγραφικό σου έργο, για την πολιτιστική σου δραστηριότητα, είμαι βέβαιος ότι θα βρεθούν πολλοί και αξιόλογοι να μιλήσουν, τώρα και στο μέλλον.  Από την πλευρά μου θα ήθελα να σταθώ σε μια μόνο πλευρά της προσφοράς σου.
Από την αρχή της δεκαετίας του 1990, σε μια εποχή πολύ διαφορετική από τη σημερινή είχες διαβλέψει τη σημασία της κατοχύρωσης της Μαστίχας, της τσίκλας ΕΛΜΑ και του μαστιχελαίου σε προστατευμένα Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης. Και χάρη και στις δικές σου προτάσεις έγινε εφικτή το 1997 η κατάκτηση του καθεστώτος Π.Ο.Π. για τα προϊόντα μας, κάτι που έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην μετέπειτα επιτυχημένη πορεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και στη διασφάλιση του εισοδήματος των παραγωγών μας. Αυτό είναι κάτι που τόσο εγώ προσωπικά, όσο και, κυρίως, οι συμπατριώτες μας μαστιχοπαραγωγοί δεν θα ξεχάσουν ποτέ.
Δυστυχώς, υποχρεώσεις που μου επιβάλλουν την παρουσία μου εκτός Χίου, δεν μου επιτρέπουν να είμαι παρών στον αποχαιρετισμό. Η σκέψη μου είναι όμως μαζί σου και κοντά στους δικούς σου ανθρώπους.
17 Μαρτίου 2014 
Κωνσταντίνος Γανιάρης
Αντιπεριφερειάρχης Χίου
τ. Πρόεδρος Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου 
how to get an std gonorrhea symptom free std clinics in atlanta
little sex stories ohiovalleyrestoration.com bdsm gay sex stories
marriage counselor joke classic adult jokes jokes stories humor funny gay sex stories gay erotic stories stories male fiction novels erotica adult stories anal
lilly cialis coupon prescription transfer coupon drug prescription card