Ευχαριστούν για το Ναυτικό Μουσείο Καρδαμύλων

18/3/2014


Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής, επισκεπτόμενος την περιφερειακή Ενότητα Χίου, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία ανακοίνωσε και επίσημα, την δέσμευση προς ένταξη του Ναυτιλιακού Μουσείου Καρδαμύλων, στη νέα προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ (2014-2021)..
Όπως ανέφερε ο κ. Περιφερειάρχης, το έργο θα ενταχθεί, αμέσως μετά το άνοιγμα της σχετικής πρόσκλησης από την περιφέρεια, αφού έχει ήδη χαρακτηριστεί ώριμο, με ολοκληρωμένες όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και απαιτούμενες μελέτες και ως εκ τούτου, έχει προωθηθεί στο δήμο Χίου, ως φορέα υλοποίησης, για τα περαιτέρω και τη σύνταξη του Τεχνικού Δελτίου.
Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «ΚΑΡΔΑΜΥΛΙΑ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ», η οποία συστάθηκε από τα μέλη της ειδικής Επιτροπής που προ δεκαετίας όρισε ο πρώην δήμος Καρδαμύλων για το σκοπό αυτό, ανέλαβε την ουσιαστική υποστήριξη και προώθηση όλων των διαδικασιών, έτσι ώστε σήμερα να έχουμε τη δυνατότητα του αισίου αυτού αποτελέσματος, μετά από πολύ και επίπονη εργασία και προσπάθεια.
Εμείς, η «Κ.Ν.» ως φορέας, επιθυμούμε να διατυπώσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας, για τις ενέργειες και τη συνεργασία, όσον αφορά την Περιφέρεια, τους περιφερειάρχη κ. Ν. Γιακακλή και αντιπεριφερειάρχη της Π. Ε. Χίου κ. Κώστα Γαννιάρη, ενώ όσον αφορά το δήμο Χίου, τους, δήμαρχο κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη, αντιδήμαρχο κ. Παντελή Στεφάνου και αντιστοίχως βεβαίως, τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες.
Με την ευκαιρία επιθυμούμε να ανακοινώσουμε ότι την Κυριακή 6 Απριλίου, στις 11.30 πμ. προγραμματίζουμε την διοργάνωση σχετικής ημερίδας στην Αθήνα, υπό την αιγίδα δήμου και περιφέρειας, στην οποία θα ενημερωθεί η χιακή και ειδικότερα η καρδαμύλια παροικία της πρωτεύουσας για τη διαδρομή και την ολοκλήρωση της πορείας του έργου, μέσω της σύνταξης και υποβολής των μελετών, κτηριολογικών και μουσειολογικών.
Στην εκδήλωση, η οποία θα γίνει στο Ιωνικό Κέντρο, Λυσίου 11, στην Πλάκα, θα ανακοινωθεί και ο νέος ρόλος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας μας, όσον αφορά πλέον την υποστήριξη του Μουσείου, στην εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του, στον αναπτυξιακό του ρόλο για τα Καρδάμυλα, τη Χίο και το Αιγαίο.
 
Για την «Καρδαμύλια Ναυτοσύνη»
Φωτεινή Ξυλά-Φαφαλιού
 

   

pregnancy in weeks late abortion back alley abortions
walgreen coupons printable go walgreens photo online
walgreens photo print link walgreens online coupon codes
married and want to cheat insight.nestingen.com My girlfriend cheated on me
affair dating sites fangstoptimering.dk cheat women