Προετοιμασία για την αντισεισμική άσκηση του Απρίλη

18/3/2014


 

Με αφορμή προγραμματισμένη από τον περασμένο Οκτώβριο – πριν δηλαδή το σεισμό στην Κεφαλλονιά- αντισεισμική άσκηση στο νησί μας, που θα γίνει στις αρχές Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το πρωί σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων στο Δήμο, ενώ την Τετάρτη στην 1.15 μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα δώσει συνέντευξη ο καθηγητής Δυναμικής τεκτονικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευθύμιος Λέκκας , Αντιπρόεδρος του ΟΑΣΠ.
Στο περιθώριο της σύσκεψης ο Δήμαρχος, Πολύδωρος Λαμπρινούδης μίλησε στο γραφείο του με στελέχη του ΟΑΣΠ, σημειώνοντας πόσο σημαντικό είναι για την περιοχή μας να γίνονται τέτοιες ασκήσεις ετοιμότητας.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στόχος της άσκησης είναι ο καλύτερος σχεδιασμός και η βελτιστοποίηση των μνημονίων ενεργειών αντιμετώπισης κινδύνων από εκδήλωση σεισμικών φαινόμενων στο νησί, εκπαίδευση του προσωπικού των υπηρεσιών  και των εθελοντικών ομάδων, που δραστηριοποιούνται  στο νησί και τέλος η ενημέρωση των πολιτών για τους κίνδυνους του φαινομένου  και τους τρόπους προστασίας τους, γι’αυτό και σήμερα στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των άμεσα εμπλεκόμενων φορέων, και κυρίως ένστολοι.

 

women affairs i dream my husband cheated on me why men have affairs
cheat on your wife website megaedd.com wife cheated now what
why do women cheat with married men nookandlearn.com cheat husband
cheat wife read why people cheat
marriage affairs open wifes that cheat
why do women cheat link married men that cheat
pharmacy discount rundvejensdagpleje.dk rx discount coupon
spy on a cell phone free blog.bjorback.com how to find gps location of phone
how many abortions a year http://abortionpill-online.com where to get an abortion