5 ευρώ τέλος στο Νοσοκομείο…για 2 ώρες

18/3/2014


Τόσο κράτησε η δωρεάν εξέταση ασθενών του Νοσοκομείου στην συμβολική κατάληψη του ταμείου του από συνδικαλιστές, που θέλουν με τον τρόπο αυτό να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για την κατάσταση στο χώρο της υγείας και παράλληλα να ακυρώσουν στην πράξη κάθε έστω και συμβολική πληρωμή, για επίσκεψη σε γιατρό του δημόσιου συστήματος υγείας, που σχεδόν τελείωσε… μαζί με το Δημόσιο.
Από τη δική του μεριά αποφεύγοντας δηλώσεις ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γ. Επιτροπάκης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την επαναστατική γυμναστική των συνδικαλιστών, θεωρώντας ότι η όντως δυσάρεστη κατάσταση στο χώρο της υγείας, όπου στήθηκε το μεγαλύτερο φαγοπότι των τελευταίων χρόνων, δίνει περιθώριο για λαϊκισμούς, που όμως δεν λύνουν το πρόβλημα.
Γεγονός πάντως είναι ότι οι πολίτες δεν αντιδρούν και μάλλον το 5 ευρώ είναι το τελευταίο που τους απασχολεί αφού οι ελλείψεις είναι τόσο σοβαρές, που κλείνονται ραντεβού για εξετάσεις ασθενών τον Φλεβάρη του 2015… με υγεία!
Οι συνδικαλιστές από την άλλη επισημαίνουν ότι ανεξαρτήτως κυβερνητικών προθέσεων, οι εργαζόμενοι χρυσοπληρώνουν ασφάλιση την οποία δεν έχουν, κάτι που αναγκάζει τους πολίτες να προσφεύγουν σε ιδιωτικές εταιρείες, προκειμένου να έχουν έστω μια στοιχειώδη ιατρική περίθαλψη.
Την ίδια κατάσταση βιώνουν και οι εργαζόμενοι στο Σκυλίτσειο, δουλεύοντας εδώ και δύο χρόνια σε ακραίες συνθήκες, με τις ουρές να μεγαλώνουν, τις ανάγκες να αυξάνονται και το προσωπικό να μειώνεται, αφού από την περίφημη κινητικότητα, μάλλον έμειναν εκτός τα Νοσοκομεία!

picture of hiv rash jasonfollas.com early signs of aids
spy cell phone tracking site top spy apps android
why do women cheat with married men go cheat husband
reason why husband cheat faithwalker.org how many women cheat
walgreen coupons printable prescription drug discount cards walgreens photo online
pharmacy discount rundvejensdagpleje.dk rx discount coupon
abortion at 16 weeks link how to terminate a pregnancy naturally