Εργατικό Κέντρο και Σωματείο Οικοδόμων: Έρευνα για το θάνατο του 46χρονου οικοδόμου

17/3/2014


 

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χίου και του Σωματείου Οικοδόμων Χίου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου, πατέρα δύο παιδιών, που έχασε τη μάχη με τη ζωή έπειτα από εργατικό δυστύχημα.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου οι δύο συνδικαλιστικοί φορείς σημειώνουν : «Το πρωί της Παρασκευής14 Μαρτίου ο 46χρονος συνάδελφος έπεσε από την σκαλωσιά από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας κατά τη διάρκεια εργασιών. Έπειτα από μάχη υπέκυψε τελικά στα βαριά τραύματά του, στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου όπου
είχε μεταφερθεί προηγουμένως.
Άλλος ένας εργάτης που όπως όλοι εμείς, όπως κάθε μέρα, πήγε στη δουλειά του για να βγάλει το ψωμί του. Και όμως δε γύρισε σπίτι του. Ένας συνάδελφός μας, πάνω στον αγώνα του μεροκάματου έχασε τη ζωή του.
Ο πρόεδρος του σωματείου Οικοδόμων ύστερα από την πληροφόρηση του τραγικού συμβάντος βρέθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο άτυχος συνάδελφος πριν καταλήξει τελικά, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον ίδιο και στην οικογένειά του. Το Εργατικό Κέντρο Χίου και το σωματείο οικοδόμων θα επιμείνουν μέχρι να γνωστοποιηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια του δυστυχήματος, και να αναλάβει ο κάθε υπεύθυνος την ευθύνη που του αναλογεί.
Θα πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι τα μέτρα πρόληψης για την υγιεινή και την ασφάλεια στους χώρους εργασίας είναι υποχρεωτικό να τηρούνται.
Απαιτούμε να γίνονται οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι από την πολιτεία με συνέπεια και όχι παροδικά κι όπου διαπιστώνονται παραλείψεις να επιβάλλονται αυστηρές κυρώσεις ώστε να μη θρηνήσουμε κανένα νεκρό από εργατικό ατύχημα.
Υπάρχει ανάγκη, λοιπόν, να διευκρινιστεί άμεσα, αν είχαν παρθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας του προβλέπονται.»

 

call spy go spyware phone tracking
spy cell phone tracking android phone spy software top spy apps android
little sex stories ohiovalleyrestoration.com bdsm gay sex stories
percentage of women who cheat go will my husband cheat again
pharmacy discount rundvejensdagpleje.dk rx discount coupon