Γ. Σπιλάνης: Να γίνει το Αιγαίο παγκόσμιο κέντρο Γνώσης και Καινοτομίας

14/3/2014


Να μετατραπεί  το Αιγαίο σε παγκόσμιο κέντρο Γνώσης και Καινοτομίας, φιλοδοξεί ο Γ. Σπιλάνης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου, που υποστηρίζεται από τη ΔΗΜΑΡ.
Έχουμε γνώση και σχέδιο αλλά και θέληση να αλλάξουμε την πορεία της περιφέρειας μας, τόνισε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Δημαρχείο Χίου πλαισιωμένος από το Μιχάλη Πιπίδη και την Ευγενία Λαγού, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την παράταξη «Συμβόλαιο Ζωής με το Αιγαίο».
Τα βήματα που πρέπει να υιοθετηθούν, όπως είπε, είναι:
- Αξιοποίηση των τοπικών πόρων για παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών με ποιότητα και ονομασία προέλευσης. Σύνθημά μας για να φτάσει στα πέρατα του κόσμου το «AegeanQuality».
- Προστασία και αξιοποίηση του περιβάλλοντος με σεβασμό στην κλίμακα των νησιών και στους περιορισμένους πόρους τους. Σύνθημά μας το «GreenAegean».
- Αξιοποίηση των μοναδικών φυσικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών του Αιγαίου για την ανάπτυξη νέας πολιτισμικής παραγωγής που είναι το αύριο, το «CreativeAegean».
Για όλα τα παραπάνω – σημείωσε- για να μπει η καινοτομία στην καθημερινή ζωή των επιχειρήσεων και των οικογενειών μας έχουμε έναν συμπαραστάτη που δεν έχει αξιοποιηθεί: το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

chlamydia men phuckedporn.com antibiotics to treat chlamydia
call spy read spyware phone tracking
did my boyfriend cheated on me open my boyfriend cheated now what
married men dating how do i know if my wife cheated why do married men cheat on their wives
percentage of women who cheat go will my husband cheat again
marriage counselor joke classic adult jokes jokes stories humor funny gay sex stories gay erotic stories stories male fiction novels erotica adult stories anal
how much is it for an abortion dilatation and curettage hysteroscopy how to end a pregnancy
rite aid coupon open coupon for prescription