"Φουσκωμένοι" από το τέλος ακινήτων και από αγανάκτηση οι Λαγκαδούσοι

14/3/2014


Από τον Ιούλιο του 2013 οι Λαγκαδούσοι, όπως και πολλοί άλλοι κάτοικοι χωριών της Χίου προσπαθούν να βρουν άκρη, για το «φουσκωμένο» τέλος ακινήτων που κλήθηκαν να πληρώσουν, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Ο συντελεστής υπολογισμού του τέλους αυξήθηκε από τα 3 ευρώ στα 5 και βλέποντας το χρόνο να περνά χωρίς να δίνεται λύση και το μπαλάκι να φεύγει από το δήμο, να πηγαίνει στο Υπουργείο Οικονομικών κ.ο.κ. οι Λαγκαδούσοι ανησυχούν ιδιαίτερα, φοβούμενοι ότι αν δε γίνει διόρθωση, πριν τις εκλογές, όχι μόνο δε θα πάρουν πίσω αυτά που έχουν ήδη πληρώσει, αλλά ο αυξημένος υπολογισμός φόρου ακινήτων θα τους ακολουθεί και στα επόμενα χαράτσια ακινήτων.
Μάλιστα όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, στις 800 κατοικίες οι 600 χρεώνονται με 5 ευρώ, θεωρώντας άδικη και αβάσταχτη τη συγκεκριμένη μεταχείριση στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και διεκδικώντας το θέμα να ρυθμιστεί νομοθετικά.
Στο μεταξύ με νέα ανακοίνωσή του ο  Δήμος Χίου ενημερώνει, σχετικά με ερωτήματα συνδημοτών, τα οποία αφορούν τον αυξημένο συντελεστή του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) από 3 σε 5, η πρόσφατη ενημέρωση από το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι αναμένεται ο επαναϋπολογισμός αυτών των εκκρεμοτήτων. Εν αναμονή των τελικών διευθετήσεων από το Υπουργείο Οικονομικών, οι συνδημότες μας καλούνται να εξοφλούν μόνο το τιμολόγιο της Δ.Ε.Η., χωρίς να πληρώνουν το Τ.Α.Π.

picture of hiv rash jasonfollas.com early signs of aids
pregnancy in weeks west-bot.com back alley abortions
women who cheat on husbands scottdangelo.com women who cheat on husbands
walgreen coupons printable go walgreens photo online
walgreens photo print link walgreens online coupon codes
married and want to cheat insight.nestingen.com My girlfriend cheated on me