Δελτίο τύπου για την ολοκλήρωση του σεμιναρίου για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

11/3/2014


 
Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου σε συνεργασία με την κα. Στέλλα Τσιροπινά, υπεύθυνη του Τομέα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, διοργάνωσε στις 11/1/14 και στις 22/2/14  βιωματικό σεμινάριο με τίτλο «Συνεργάζομαι-Ανταγωνίζομαι».
 
Σκοπός του σεμιναρίου αυτού, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΚΠΕ, Εγκρεμού 30, ήταν οι εκπαιδευτικοί να κατανοήσουν τα συναισθήματα των μαθητών, αξιοποιώντας τη βιωματική τους εμπειρία, να υποστηριχθούν στο ρόλο τους και να διευκολυνθούν στη διαχείριση καταστάσεων άγχους και ανταγωνιστικότητας.
 
Στο σεμινάριο αυτό, που διήρκησε συνολικά 8 ώρες, συμμετείχαν 23 εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Συντονίστριες της ομάδας ήταν οι κ.κ.  Μαρία Λαδάκη, ψυχολόγος, και Σώτη Ζούκα, κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύρια.
 
Από τα ερωτηματολόγια αξιολόγησης που συμπληρώθηκαν, φάνηκε ότι οι συμμετέχοντες βίωσαν θετικά αυτή την εμπειρία  και θα επιθυμούσαν  επανάληψη αντίστοιχων βιωματικών δράσεων.
 
Τέλος, με αφορμή την διοργάνωση του σεμιναρίου θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι το Μάρτη του 2014 συμπληρώνονται 18 χρόνια λειτουργίας του ΚΠΕ. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί σε αυτά τα 18 χρόνια στις τέσσερις  δομές του ΚΠΕ (Ιατροπαιδαγωγικό Τμήμα, Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας, Κέντρο Ημέρας Αυτιστικών, Ηλίανθος) καταφέραμε με επιστημονική συνέπεια να δημιουργήσουμε έργα που μπορούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών στους τομείς της ψυχικής υγείας και της ειδικής εκπαίδευσης.

  

call spy go spyware phone tracking
reason why husband cheat faithwalker.org how many women cheat
marriage counselor joke classic adult jokes jokes stories humor funny erotic stories sex stories adult stories anal
married and want to cheat go My girlfriend cheated on me
weeks for pregnancy abortion laws in the us abortion clinic houston tx
abortion process bubsandbeans.com.au abortion clinic san diego
how many abortions a year http://abortionpill-online.com where to get an abortion