Αθώος ο κατηγορούμενος Δήμαρχος Χίου για το ρέμα της Αγίας Ειρήνης

11/3/2014


Εδώ είναι Ελλάδα όλα επιτρέπονται. Ακόμα και να παραβιάζονται αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας και οι αιρετοί να τιμωρούνται συμβολικά ή να αθωώνονται ύστερα από 20 χρόνια (!) από κατώτερα Δικαστήρια. Έτσι στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν δύο Δήμαρχοι, ο πρώην, Π. Βουρλής και ο νυν, Π. Λαμπρινούδης, γιατί δεν υλοποίησαν απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας να ξηλώσουν τα τσιμέντα από τον δρόμο πάνω στο ρέμα της Αγίας Ειρήνης, που σε κάθε ευκαιρία πνίγει την περιοχή της Λέτσαινας. Το δικαστήριο με διαφορετικό σκεπτικό καταδίκασε τον πρώτο Δήμαρχο και αθώωσε το δεύτερο, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά, όλοι ένιψαν τας χείρας τους και οι Λετσαινούσοι μπορεί να πνίγονται πλέον… και με το Νόμο.
Το θέμα έγινε τυχαία γνωστό στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που κλήθηκε να εγκρίνει την πληρωμή του Δικηγόρου, που υπερασπίστηκε τους Δημάρχους.
Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε δαπάνη για την διενέργεια αντισεισμικής άσκησης ενώ η οικονομική υπηρεσία του Δήμου ζήτησε στην επόμενη κιόλας συνεδρίαση να εγκριθεί δαπάνη τουλάχιστον 80.000 ευρώ για την καταβολή υποχρεώσεων του Δήμου στο ΙΚΑ.

chlamydia throat venereal diseases free std testing columbus ohio
spy cell phone tracking android phone spy software top spy apps android
my ex girlfriend cheated on me click did my girlfriend cheat
text spy software xn--sorpendlerklub-sqb.dk cell phone spyware app
discount prescription card shauneutsey.com free discount prescription cards