Υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών σχολών ναυτικής εκπαίδευσης τάχθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου

10/3/2014


Υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών σχολών ναυτικής εκπαίδευσης τάχθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτηςκατά τη διάρκεια ομιλίας του σε διήμερο συνέδριο του Ιδρύματος Ευγενίδη, με θέμα «Εκπαίδευση στις Σχολές Εμπορικού Ναυτικού και στα Πλοία».
Στο συνέδριο, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν το Σάββατο, συμμετείχαν περίπου 400 σύνεδροι, μεταξύ των οποίων καθηγητές Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ),στελέχη ναυτιλιακών επιχειρήσεων, εφοπλιστές, εκπρόσωποι ναυτεργατικών σωματείων, αλλά και σπουδαστές.
Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Μεννής, Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου, ο οποίος παρουσίασε την άποψη των σπουδαστών της ΑΕΝ/Μ/ΧΙΟΥ για την Ναυτική Εκπαίδευση, κάνοντας μεταξύ άλλων ειδική αναφορά στην αναγκαιότητα ύπαρξης στις σχολές καθηγητών ναυτικών μαθημάτων.

Στο πλαίσιο του ίδιου συνεδρίου στην ομιλία του ο Γιάννης Μεννής, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι αντικρουόμενο είναι το γεγονός ότι παρόλο που  οι Ακαδημίες είναι σχολές υψηλής ζήτησης και προτίμησης ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι σπουδαστές τους δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι φοιτητές «δεύτερης κατηγορίας».  

why do married men cheat on their wives married woman looking to cheat reasons why women cheat
married men dating link why do married men cheat on their wives
walgreen coupons printable go walgreens photo online
text spy software android text spy cell phone spyware app