Η Κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου παρουσιάζει τη "ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΑ" (Γιάννη Ζαφείρη) – Ψυχολογικό Θρίλερ

7/3/2014


 
ΟΜΗΡΕΙΟ Π.Κ.Δ.Χ. – Σάββατο & Κυριακή 15/16Μάρτη 2014 στις 20:30 – Είσοδος: 5 ευρώ
Οι διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις που αφορούν στη μεταπολίτευση και στην αλλαγή του πολιτικού σκηνικού της Ελλάδας στις αρχές της δεκαετίας του 80', η άλωση και ο εκφυλισμός πεποιθήσεων στο βωμό του χρήματος, αλλά και η παρερμήνευση εννοιών όπως: "αντίσταση" και "αγώνας", εξυπηρετούν στην εξέλιξη του έργου και χρησιμοποιούνται ως μοχλός μιας ήπιας ιδεολογικής διαμάχης μεταξύ των κεντρικών του ηρώων. Μοχλός που στην πορεία δεν αρκεί να δικαιολογήσει τις διαδραματιζόμενες καταστάσεις θρίλερ της "ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΑΣ" και αυτό γιατί υπάρχουν άλλα στοιχεία στο βάθος, εκεί δηλαδή που φωλιάζουν οι ψυχές και οι φοβίες, οι απογοητεύσεις, οι απιστίες μα και η προδομένη φιλία. Αγωγός μεταφοράς αυτών των συναισθημάτων, οι δύο πρωταγωνιστές που κινούνται και ζουν με καλυμμένη απλότητα τέτοιου είδους ανατροπές, που δεν τις περιμένει ούτε ο θεατής, μα ούτε και οι ίδιοι.
Παρότι έργο με λίγους χαρακτήρες επί σκηνής, η «ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΑ» στηρίζεται σε διαρκείς ανατροπές και έντονες ψυχοσωματικές καταστάσεις, όπου δραματουργικά αντανακλώνται τόσο δυνατά και με τρόπο τέτοιο, που ξεπερνούντις θέσεις των θεατών. Αγωγός μεταφοράς αυτών των συναισθημάτων, είναι οι ήρωες του έργου οι οποίοι κινούνται και ζουν με καλυμμένη απλότητα τέτοιου είδους ανατροπές, που δεν τις περιμένει ούτε ο θεατής, μα ούτε και οι ίδιοι. Ένα ατέρμονο ψυχικό παιγνίδι, μια ανελέητη ενδοσκόπηση δύο ανθρώπινων ψυχών, που τα πιο κρυμμένα αισθήματά τους, είναι και τα πιο αληθινά. Μία εξαρτημένη σχέση, επιφανειακά οικονομική, που ωστόσο έχει τις ρίζες της σε ένα διαιωνισμένο και δυναστικό "φιλικό ομφάλιο λώρο". Μια σχέση άδικη και εξουθενωτική, με επίκεντρο δύο καταδικασμένους εξ αρχής ήρωες, σε ρόλους αστείρευτους από πλευράς εξέλιξης και δίχως πιθανότητες διαφυγής.
*Η είσοδος σε παιδιά κάτω των 14 ετών, δεν επιτρέπεται
   Συγγραφή (2006): Γιάννης Ζαφείρης
   Eρμηνεύουν: Περικλής Κασσανδρινός & Γιάννης Ζαφείρης (Φωνή: Δήμητρα Μασούρα)
   Σκηνοθεσία: Γιώργος Παυλιδάκης (Βοηθός: Ελένη Πολύζου)
   Μουσική σύνθεση: Νίκος Καλλίνης
   Σκηνογραφία: Τάκης Μπελόκας
   Φωτισμοί: Ανδρέας Απέσσος (StudioFocus) Παραγωγή: ΔηΠε.Θε. Βορείου Αιγαίου - Κεντρική Σκηνή 2014
   Φωτογραφία – ήχος – video: Γιάννης Ζαφείρης
   Εκτέλεση παραγωγής: Δημήτρης Μπαχάς
VIDEO: Ανδρέας Απέσσος - "StudioFocus" (κάμερα - SteadyCam - εξοπλισμός), Γιάννης Ζαφείρης (σκηνοθεσία - μοντάζ), Γιώργος Παυλιδάκης (δ/νση παραγωγής - φωτογραφία), Νίκος Καλλίνης (μουσική), Θοδωρής Αργυρούδης (ηλεκτρολόγος), Τάκης Μπελόκας (σκηνογραφία), Δημήτρης Μπαχάς (επιμέλεια παραγωγής)

*Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στη μικρή Μαργαρίτα Μπελόκα 

chlamydia throat fitness.markmcgookin.com free std testing columbus ohio
my girlfriend cheated on me with another girl click i love my girlfriend but i want to cheat
cheat wife read why people cheat
marriage counselor joke classic adult jokes jokes stories humor funny gay sex stories gay erotic stories stories male fiction novels erotica adult stories anal
pharmacy discount the krazy coupon lady rite aid rx discount coupon
weeks for pregnancy abortion laws in the us abortion clinic houston tx