Ο Καρφάς στο "Life Ammos"

7/3/2014


Η παραλία του Καρφά είναι μια από τις 15 παραλίες πανελλαδικά που μπαίνουν στο "μικροσκόπιο" του ευρωπαϊκού έργου "Life Ammos" για την πρόληψη και των περιορισμό των απορριμμάτων καπνιστών. Το έργο που υλοποιείται από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, την περιβαλλοντική, τεχνική, συμβουλευτική Ε.Π.ΕTERRANOVA, το Πανεπιστήμιο Πατρών (Εργαστήριο Θαλάσσιας Γεωλογίας και Φυσικής Ωκεανογραφίας) και την εταιρεία ερευνών MARCA.E.  ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2013 και έχει διάρκεια 1,5 χρόνου.
Βασικός στόχος του είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των χρηστών της παράκτιας ζώνης (λουομένων, επιχειρηματιών, δημοτικών αρχών κ.ά.) αναφορικά με τα προβλήματα που δημιουργεί η παρουσία των απορριμμάτων καπνιστών.
Η παραλία του Καρφά, όπως τόνισε σήμερα σε συνέντευξή της στο Ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ η Λουκία Καλαϊτζή, Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας του Δικτύου Μεσόγειος SOS δεν ήταν από τις πιο επιβαρυμένες παραλίες με αποτσίγαρα, ωστόσο από τα ερωτηματολόγια που συμπλήρωσαν πολίτες διαπιστώνονται και μια σειρά άλλων προβλημάτων, όπως η ανάγκη για τοποθέτηση περισσότερων κάδων και η μεγαλύτερη εμπλοκή του δήμου στον καθαρισμό της παραλίας, ενώ εντοπίζονται και ζητήματα που αφορούν την αδυναμία πρόσβασης των ΑμεΑ στην παραλία και η ύπαρξη σε πολύ κοντινή απόσταση του εργοστασίου της ΔΕΗ.
Στα πλαίσια του έργου από τον Ιούνιο θα αναπτυχθούν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των λουομένων, εθελοντικοί καθαρισμοί διαδραστικά παιχνίδια κ.α.

pregnancy in weeks west-bot.com back alley abortions
free std testing dc site untreated chlamydia in men
my wife cheated on me now what do i do site cheat on your wife website
little sex stories free adult erotic stories online bdsm gay sex stories
abortion at 16 weeks dilation and curettage abortion how to terminate a pregnancy naturally
rite aid coupon open coupon for prescription