Κοινωνική πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, της εταιρείας μεσιτών ασφαλίσεων INSURE-IT και της INTERAMERICAN για την ασφάλιση απόρων του νησιού

6/3/2014


 
 
Ασφαλιστική κάλυψη με παροχές άμεσης ιατρικής βοήθειας και υγείας προσφέρουν δωρεάν, στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας και ιδιαίτερα της αλληλεγγύης σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, στους άπορους της Σαντορίνης η τοπική Ένωση Ξενοδόχων και η INTERAMERICAN. Συνολικά, θα καλυφθούν από τις παροχές 47 άτομα που πλήττονται από τη φτώχεια.
Την πρωτοβουλία ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου στις 28 Φεβρουαρίου, εκ μέρους της INTERAMERICANo κ. Γιώργος Πλωμαρίτης, διευθυντής ομαδικών ασφαλίσεων & Corporatebusiness και ο κ. Κωστής Κωνσταντινόπουλος, της εταιρείας μεσιτών INSURE-IT, που διαμεσολάβησε και συντόνισε τις διαδικασίες ασφάλισης, ενώ εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων μίλησε για την ενέργεια ο κ. Εμμανουήλ Καραμολέγκος, πρόεδρος.
Το ασφαλιστικό πρόγραμμα προβλέπει καλύψεις για Απώλεια Ζωής και Μόνιμη Ανικανότητα από ατύχημα, για ιατροφαρμακευτικές δαπάνες εντός ή εκτός νοσοκομείου, επίδομα νοσοκομειακής περίθαλψης και επιπλέον Άμεση Ιατρική Βοήθεια για:
·         επείγοντα περιστατικά
·         ιατρικές συμβουλές και οδηγίες
·         υγειονομική μεταφορά και αερομεταφορά
·         πληροφορίες για Δίκτυα Υγείας

Όπως υπογράμμισαν οι ομιλητές, η INTERAMERICAN, η Ένωση Ξενοδόχων και η εταιρεία μεσιτών INSURE-IT, στο πλαίσιο της ασφαλιστικής συνεργασίας που έχουν, αναζήτησαν μέσω της ενέργειας μια έμπρακτη έκφραση του ενδιαφέροντος για τα ευπαθή άτομα της Σαντορίνης, όπου δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά, επιστρέφοντας έτσι αξία στην τοπική κοινωνία. Άλλωστε, η INTERAMERICAN αναπτύσσει στην πράξη ένα ευρύ σχέδιο κοινωνικών δράσεων με τις «Πράξεις Ζωής» και αναγνωρίζεται μεταξύ των πρωτοπόρων και ιδιαίτερα ενεργών επιχειρήσεων στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στην αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικών θεμάτων που η κρίση έχει προκαλέσει. Την εκδήλωση παρακολούθησαν παράγοντες της κοινωνικής ζωής και εκπρόσωποι φορέων του νησιού.  

pregnancy problems longrangesystems.net should i have an abortion
cheat on your wife website megaedd.com wife cheated now what
why do i want to cheat on my wife so your wife cheated married and wanting to cheat
reason why husband cheat faithwalker.org how many women cheat
married and want to cheat insight.nestingen.com My girlfriend cheated on me
how many abortions a year real life abortion stories where to get an abortion
lilly cialis coupon prescription transfer coupon drug prescription card