Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου διοργανώνει εκπαιδευτικό εργαστήριο με θέμα "Δημιουργία εφαρμογών για κινητά και tablet"

6/2/2014


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου διοργανώνει εκπαιδευτικό εργαστήριο με θέμα "Δημιουργία εφαρμογών για κινητά και tablet".
 
Το εργαστήριο απευθύνεται σε μαθητές Γ' Γυμνασίου, Ά Λυκείου και Β΄ Λυκείου, θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί μετά από 7 δίωρα εβδομαδιαία μαθήματα, τα οποία θα διεξάγονται Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο μεσημέρι.
 
Σκοπός του προγράμματος είναι τα παιδιά να γνωρίσουν βασικές έννοιες προγραμματισμού, δημιουργώντας εφαρμογές και παιχνίδια, για τις αγαπημένες τους φορητές συσκευές (smartphones και tablets), μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον, κατάλληλο για αρχάριους στον προγραμματισμό (MIT App Inventor για Android).
 
Οι μαθητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος, καλούνται να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής συμπληρώνοντας μια ηλεκτρονική φόρμα στη διαδικτυακή διεύθυνση tiny.cc/codeclubform μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2014.
 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα υπάρχουν στο διαδίκτυο στη διεύθυνση http://www.sepchiou.gr/ai. Για κάθε άλλη απορία μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση: chioscodeclub@gmail.com 

call spy go spyware phone tracking
married and want to cheat go My girlfriend cheated on me