¨ Ίδρυση Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. στη Χίο: Έπαφές με την πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΠΑΙ.Θ. – Συνέχιση προσπαθειών

5/2/2014


Μετά την διατύπωση του Παγχιακού αιτήματος για ίδρυση Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. στη Χίο συλλέξαμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται από την Υ.Α.169106/Δ4/07-11-2013 δημιουργώντας τον φάκελο της πρότασης δημιουργίας Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. στο Δήμο Χίου.
 Την Παρασκευή 24-1-2014 στην δια ζώσης επικοινωνία με παράγοντες της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠ.ΠΑΙ.Θ. μας ζητήθηκε η κατάθεση του συγκεκριμένου φακέλου στα Γραφεία των Υπουργού, Υφυπουργού και στην Διεύθυνση Διοικητικών Υποθέσεων Π.Ε. & Δ.Ε. του ΥΠ.ΠΑΙ.Θ., ο οποίος κατατέθηκε την Τετάρτη 29-1-2014.
Το Παράρτημα Βορείου Αιγαίου της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών με αίσθημα ευθύνης πραγματοποίησε τις απαραίτητες επαφές και γνωστοποίησε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων το αίτημα της
 
 
Ίδρυσης Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου στο Δήμο της Χίου.
 
Σας αναφέρουμε επίσης ότι με Αρ. Πρωτ. 05 & 06/04-02-2014 έγγραφά μας ο φάκελος κοινοποιήθηκε και στους βουλευτές Χίου προκειμένου να προβούν στις ανάλογες ενέργειες υποστήριξης του εν λόγω αιτήματος, θεωρώντας ότι πλέον η έκβασή του, τους αφορά άμεσα.
 
Ευελπιστώντας σε μια άψογη συνεργασία μαζί σας, ζητούμε την υποστήριξη του αιτήματός μας και με επιπρόσθετες δικές σας ενέργειες τις οποίες επιθυμούμε να μας γνωστοποιήσετε γραπτώς, ενώ σε κάθε περίπτωση διευκρινήσεων υποστήριξης του αιτήματός μας θα μας βρείτε άμεσα συμπαραστάτες σας.
Με τιμή
 
 
 
Κωνσταντίνος-Βίκτωρ Χατζησταμάτης

free std testing dc how to get a std test untreated chlamydia in men
symptoms of chlamydia parentpower.com stds symptoms
marriage affairs married men having affairs wifes that cheat
lasix 40mg fluconazole 50mg kamagra pill