Εκδηλώσεις των Φίλων του Χιώτικου χωριού

14/1/2014


Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 13.30 θα λάβει χώρα η κοπή της πίτας του Σωματείου στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, στο Μικρολίμανο.
 
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014  και ώρα 11.00, θα συμμετέχουμε σε Ημερίδα η οποία οργανώνεται από την Euroclassica-Ομηρική Ακαδημία με συμμετοχή και άλλων χιώτικων Σωματείων για την ημέρα των προστατών των Γραμμάτων, Τριών Ιεραρχών και την επέτειο τριακοσίων χρόνων από τη γέννηση του Διδασκάλου και Φωτιστή του Γένους, Κοσμά του Αιτωλού (1714-2014). Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα “Μαρία Τσάκου”.
 
Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία της συμπατριώτισσάς μας Δρ. Ίλιας Θεοτοκά, Κλινικής Ψυχολόγου-Ψυχοθεραπεύτριας, στο ξενοδοχείο Metropolitan(πρώην Χανδρή), με θέμα «Άγχος και κατάθλιψη:Γιατί είναι αυξημένα στην εποχή μας; Ποιά είναι η πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση;».

  

call spy go spyware phone tracking
my wife cheated on me now what do i do go cheat on your wife website
my girlfriend cheated on me with another girl click i love my girlfriend but i want to cheat
married men dating how do i know if my wife cheated why do married men cheat on their wives
marriage counselor joke classic adult jokes jokes stories humor funny gay sex stories gay erotic stories stories male fiction novels erotica adult stories anal