Η πίτα των Πυργούσων Αττικής

20/2/2013


 

Στην κατάμεστη αίθουσα ΑΝΘΕΛΕΙΑ-ΑΝΕΣΤΗΣ στο Χαϊδάρι την Κυριακή 10-02-2013, μέσα από μία ζεστή γιορταστική εκδήλωση γεμάτη χρώμα και παράδοση, έκοψε την βασιλόπιτά του και υποδέχτηκε την καινούρια χρονιά μαζί με τα μέλη και τους φίλους του ο σύλλογος ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και όλους τους παρευρισκόμενους, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου αναφέρθηκε στο έργο του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε και τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης των μελών του Συλλόγου και κυρίως της νεολαίας σ’ αυτήν την περίοδο της έντονης κρίσης.
«Οι Σύλλογοι», είπε, «μπορούν να γίνουν χώροι κοινωνικοποίησης και εποικοδομητικής ψυχαγωγίας, ως απάντηση στην απομόνωση και στον αποκλεισμό που βιώνουμε».
Τα παιδιά του χορευτικού έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα Χίου και μαζί με την μεγάλη χορευτική ομάδα έδωσαν έντονο χρώμα στην εκδήλωση και εντυπωσίασαν εισπράττοντας ένα ζεστό χειροκρότημα.
Όπως κάθε χρόνο βραβεύτηκαν τα Πυργουσάκια που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Την πίτα ευλόγησε εκ μέρους του Μητροπολίτη Χίου κ.κ. Μάρκου Βασιλάκη ο πατήρ Γεώργιος Φραγκιαδάκης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Χαϊδαρίου κος Δημήτρης Μαραβέλιας, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κος Κώστας Παπαντωνίου. Εκ μέρους του Υπουργού Ναυτιλίας κου Κωστή Μουσουρούλη, ο ναύαρχος κος Βοριάς που διάβασε τον χαιρετισμό του.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο κος Αργύρης Κοκκινάκης, πρόεδρος της ΟΧΣΑ, ο κος Κώστας Λυμπουσάκης, αντιπρόεδρος της ΟΧΣΑ, ο κος Βαγγέλης Μελής από το Σύλλογο Δαφνουσίων Αττικής, ο κος Γιώργος Χλωρός από το σύλλογο Βρονταδουσίων Αττικής, ο κος Μιχάλης Βαρλάς, ιστορικός υπεύθυνος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού καθώς και οι εκπρόσωποι όλων των εθνικοτοπικών συλλόγων Χαϊδαρίου. Επίσης παρέστησαν οι Πυργούσοι δημοτικοί σύμβουλοι κος Μιχάλης Κούτελος(Αιγάλεω) και ο κος Ηλίας Περιμένης (Χαϊδάρι) καθώς και ο πρόεδρος του ΑΣΔΑ κος Μποζίκας, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΚ κος Δρούλιας και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι Χαϊδαρίου. Παρόντες ήταν επίσης ο κος Αναστάσιος Τριπολίτης και τα εκλεκτά μέλη του Συλλόγου κος Νίκος Τσικής και κος Ισίδωρος Πρώιος που με μεγάλο κέφι και συγκίνηση χόρεψαν «τον πυργούσικο». Επίσης η Πρόεδρος διάβασε τους χαιρετισμούς του βουλευτή Χίου κου Τριαντάφυλλου, του αντιπεριφερειάρχη κου Γανιάρη και του δήμαρχου Χίου κου Λαμπρινούδη. Όλοι έδωσαν στα μέλη του Συλλόγου συγχαρητήρια για την εκδήλωση αλλά και για το όμορφο ημερολόγιο-κόσμημα ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΣΤΙΧΑ που εξέδωσε ο Σύλλογος.

 

picture of hiv rash jasonfollas.com early signs of aids
free std testing dc how to get a std test untreated chlamydia in men
cheat on your wife website site wife cheated now what
my ex girlfriend cheated on me click did my girlfriend cheat
my girlfriend cheated on me with another girl nexwebsites.com i love my girlfriend but i want to cheat
why do married men cheat on their wives site reasons why women cheat
reason why husband cheat go how many women cheat
pharmacy discount rundvejensdagpleje.dk rx discount coupon
abortion clinics in dallas tell my story how many weeks pregnant to have an abortion
discount prescription card shauneutsey.com free discount prescription cards