Τόνοι σιτάρι από τον Κυνηγετικό για το τάϊσμα περδίκων στις καμένες εκτάσεις. (Βίντεο)

27/8/2012


 

Εκατοντάδες κυνηγοί συγκεντρώθηκαν στις 6.00 το πρωί της Κυριακής στο πάρκινγκ της Φάρκαινας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Κυνηγετικού Συλλόγου, για να συμμετέχουν οργανωμένα στο τάϊσμα, κυρίως περδίκων, στις καμένες εκτάσεις. Πολλοί τόνοι σιτάρι ήταν φορτωμένοι σε φορτηγά και οι κυνηγοί μοιράστηκαν την τροφή για να τη ρίξουν στα καμένα βουνά κατά ομάδες.
Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Μπουμπάρης, αλλά και μέλη του Δ.Σ., το ενδημικό θήραμα, πέρδικες και λαγοί, δεν μπορούν από τη φύση τους να μετακινηθούν παρά λίγες εκατοντάδες μέτρα από τον τόπο που γεννήθηκαν και ζουν. Σε λίγο διάστημα δεν θα έχουν πρόβλημα καθώς, ειδικά η πέρδικα, σκαλίζοντας θα βρει τροφή, κάτι που δεν μπορεί να γίνει όμως τώρα, που ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν είναι από τον καρπό που θα ρίξουν οι κυνηγοί.
Ο Σύλλογος θεωρεί ότι δεν έχει κανένα νόημα η ολική απαγόρευση κυνηγίου, που ζητούν διάφορες κρατικοδίαιτες, όπως τις χαρακτήρισαν, περιβαλλοντικές οργανώσεις, που επιπρόσθετα, όπως είπαν, δεν είδαν σε καμιά πυρκαγιά, καθώς έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται το κυνήγι στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές.

 

how to get an std site free std clinics in atlanta
women who cheat on husbands link women who cheat on husbands
my ex girlfriend cheated on me click did my girlfriend cheat
married men dating how do i know if my wife cheated why do married men cheat on their wives
marriage counselor joke classic adult jokes jokes stories humor funny erotic stories sex stories adult stories anal
affair dating sites my boyfriend cheated on me quotes cheat women
lasix 40mg kalvikkalam.com kamagra pill